NASA’nın Güneş fotoğrafı şaşkına çevirdi!

NASA‘nın Güneş fotoğrafı şaşkına çevirdi! NASA‘daki bilim insanlarının halen  açıklama yapmaması ise, yapılan keşif saklanıyor mu sorusunu gündeme getirdi.

NASA’nın Güneş fotoğrafı şaşkına çevirdi!

Uzaylı kaşifleri, bir müddet evvel tartışma konusu olan bir fotoğrafı tekrar gündeme getirdi. (ABD Havacılık ve Uzay Ajansı) NASA‘nın elde etmiş olduğu Güneş fotoğrafında devasa bir cisim görünüyor.

Fotoğrafta Güneş’in yakınında neredeyse Ay büyüklüğünde bir uzay gemisinin bulunduğu, lakin bunun NASA tarafından saklandığı tabir ediliyor. Sabah’ın haberine nazaran bu tezin sahibi ünlü UFO uzmanı Scott C. Waring. NASA’dan ise bahis ile ilgili hala rastgele bir açıklama yapılmış değil.

Waring yapmış olduğu açıklamada, “NASA’nın yayınladığı Güneş fotoğraflarına bakıyordum. Fotoğraflardan birinde süper bir orana sahip cisim keşfettim. Bu cisim doğal olmayacak kadar düzgün dizayna ve simetriye sahip. Bu obje neredeyse bizim Ay büyüklüğünde. Güneş’in etrafında daha evvel öteki bilinmeyen cisimler de keşfettim. Tahminen bu uzay gemileri Güneş’i inceliyor” dedi. Waring, birçok keşifte olduğu üzere NASA‘nın bu cins olayları sakladığını sav etti.

Daha evvel NASA‘nın Mars’ta kalıntılar bulduğu ve Güneş’in etrafında uzay gemileri tespit ettiği argüman edilmiş ve gündem olmuştu. Uzaylı avcıları bu sebeplerden ötürü NASA’nın Mars ve Güneş araştırmalarına epey ilgi gösterdiğini ve her vakit olduğundan daha çok ağırlaştığını tabir ediyor.

Başa dön tuşu